Movement classes

Movement classes

De trainingen die we aanbieden hebben een bepaald niveau van technieken om  zo het beste uit je training te halen. Daarom adviseer ik beginners & nieuwkomers eerst contact op te nemen met onze studio zodat ik je beter kan adviseren. Je kunt beginnen met verschillende lessen  maar eerst stellen we je niveau en wensen vast. Een privé les is de allerbeste optie zodat ik kan kijken hoe jouw lichaam reageert op bepaalde houdingen en oefeningen we kijken dan samen wat jouw niveau en doelstelling is voor een gezond lichaam.

Matwork  Pilates Mix

Deze les zal je verbazen ! We voegen oude pilatesoefeningen samen met nieuwe inzichten. Die mixen we om je een totale body workout te geven. Deze les is geschikt voor iedereen die een uiytdaging zoekt in lichaam en geest.

We werken met verschillende materialen als ringen, dynabands, gewichten, big & small balls. Hierdoor wordt de training nog uitdagender voor iedereen die meedoet. De groepen zijn klein om zo de nodige aandacht te krijgen. Les duurt 55 minuten,

 

Barre

Barre mengt pilates, krachttraining en de ballet barre in een dynamische training, het tempo ligt hoger en we gebruiken energieke muziek. Je spieren branden als nooit te voren (LET OP de barre les is niet meer zoals je hem kent !!). Naast de barre gebruiken we soms dumbells, tubes & balls voor een krachtig lichaam. Je zult je hele lichaam voelen na 55 minuten.

 

 

Corebooty class

Dit is een stevige zaterdagochtend les waarin we je buikspieren en heupen een totale workout geven. Het tempo ligt hoger, de muziek is opzwepend, en je hartslag gaat omhoog. De les zorgt voor meer lengte in de beenspieren, maakt ze krachtig en toned je buik, billen en benen. Ervaring met andere Pilateslessen is gewenst.

PT Medical training

Pijn kan je beperken…. Trainen met een blessure kan moeilijk zijn, hoe kunnen we ervoor zorgen dat de pijn niet erger wordt? Dat is deze training  voor jou…. Je krijgt persoonlijke aandacht en hands-out tijdens deze sessie om er zeker van te zijn dat je het nodige voordeel haalt uit je training. We trainen met de Reformer en op de mat met verschillende materialen in een aangepast tempo om je lichaam nog meer te voelen. Ik ben naast pilatestrainer ook gespecialiseerd in fysiotherapie, osteopathie en Feldenkrais. Dat betekent dat ik je kan helpen door mijn ervaring met verschillende methodes. Gezondheid is een natuurlijke staat, ik help je graag om jezelf weer te hervinden. Deze training is een Privé training.  Les duurt 55 minuten.