Onze missie

YogaAmstelveen biedt onderscheidende trainingen, coaching en lessen aan, waarbij de focus ligt op ontspanning en vitaliteit.

Wat is YogaAmstelveen?

“Op zoek naar balans in je leven? YogaAmstelveen gelooft dat het voor iedereen mogelijk is om een ontspannen en gelukkig leven te leiden en vanuit eigen kracht en kwaliteit te leven.”

Vrijwel iedereen is op zoek naar balans, je bent niet de enige, in de drukte van ons dagelijks leven is er weinig tijd voor rust, en kennen we de juiste technieken niet om te ontspannen en de balans te hervinden. Inge Langereis (eigenaar van YogaAmstelveen) werkt nu meer dan 20 jaar als trainer en coach en heeft inmiddels honderden mensen geholpen om te ontspannen, energie op te bouwen en innerlijke rust te vinden.

Geloof en missie

Ik geloof dat iedereen een gezond en gelukkig leven kan leiden vol energie. Het is mijn missie geworden om professionals, ondernemers, hardwerkenden mannen en vrouwen, moeders & vaders met stress en spanning te helpen dit te bereiken. Ik ben er van overtuigd dat ieder mens kan leren ontspannen en daardoor een gelukkig en energiek leven kan leiden.

Mijn missie is om jou mogelijkheden aan te bieden als je vastloopt, dat kan zijn op fysiek. mentaal en/of emotioneel niveau. Wat maakt jou gelukkig? Waar krijg je energie van? Wat is jouw doel en hoe wil je dit bereiken? Graag help ik je verder om een antwoord te vinden op al deze vragen.