Het gebouw

Geschiedenis

Yoga Amstelveen is gevestigd in een pand met een lange historie in een straat die ook ver teruggaat in de geschiedenis. De Ouderkerkerlaan bestond namelijk al in de 14e eeuw en was een oude verbindingsweg tussen Amstelveen en Ouderkerk. Nu vormt de Ouderkerkerlaan de centrale verbindingsweg tussen het Stadshart van Amstelveen en het ‘Oude Dorp’. Daarmee is Yoga Amstelveen ook prettig en praktisch centraal gelegen in Amstelveen!

Onze buren

Op het adres Ouderkerkerlaan 14 en 15 werd in 1926 de voormalige Christelijke school voor ULO (Uitgebreid Lager Onderwijs) gevestigd. Op 16 september 1925 werd het gemeentelijke turngebouw aan de Ouderkerkerlaan (op nr. 14) in gebruik genomen. Turnvereniging ODIN verzorgt hier tot op de dag van vandaag gymnastieklessen. Andere buren van YogaAmstelveen zijn SAKB ( De Stichting Amstelveense Kunst Belangen), al meer dan 30 jaar het centrum voor beoefening van beeldende kunst voor Amstelveen en omstreken en duikvereniging Nemo.

YogaAmstelveen

YogaAmstelveen beschikt op Ouderkerkerlaan 15 over een mooie en sfeervolle yogazaal en een praktische kleedruimte. Daarnaast  hebben we een gezellige loungeruimte waar je na afloop van je les welkom bent om een heerlijke kop thee te drinken en nog even na te genieten. Je vindt ons door aan de rechterzijde van het pand het pad naar achteren even op te lopen; je gaat bij het hek links de poort door en gaat daar de trap op.

Je bent van harte welkom!