Personal Training

Personal Training4611407304_2d28cf24de_o

Het kan voor jou prettig zijn om te trainen in een één-op-één les, in andere woorden:  één docent en een student. Tijdens de 1-op-1 sessies krijg je 100% aandacht.

De trainer moedigt je aan, laat je je grenzen verleggen en werkt met je richting je eigen doelen. Een trainer met een positieve instelling met wie je een goed gesprek kunt voeren en die ervoor zorgt dat je je goed voelt !

Privé Yoga is ook heel geschikt voor mensen die herstellende zijn van een ziekte of zwanger zijn.

Prive Pilates is ideaal om je lichaam te versterken, maar ook om je eigen (fitness)doelen te bereiken. Elke training wordt op maat gemaakt. Zo werk je aan een optimaal gezond en fit lichaam & geest.

Yoga Amstelveen overlegt graag met jou hoe we de Privé les het beste kunnen vormgeven naar jouw wensen en op een plaats en tijd die jou het beste uitkomt (in de yogastudio, thuis, op de werkplek). Ieder niveau en iedere (yoga)stijl die we als groepsles aanbieden kan ook in een privé yogales worden aangeboden. Belangrijk is dat wij samen met jou de juiste vorm kiezen . Het intakeconsult is gratis als je besluit daarna privelessen te volgen. Mail Inge zij geeft je graag alle informatie info@yogaamstelveen.nl

Onze prijzen:

60 min. sessie € 80,-

60 min. duo sessie €100,-

90 min. sessie € 95,-

90 min. duo sessie € 130,-