Over Yoga Amstelveen

Als eigenaar van YogaAmstelveen ben ik me er steeds bewuster van geworden wat onze boodschap is. We werken allemaal met hart en ziel en delen dit graag gepassioneerd met iedereen die ons bezoekt. Ons doel is uiteindelijk dat yoga of pilates een deel van je leven zal worden. Yoga en meditatie is voor iedereen. We bieden verschillende vormen aan en dragen onze kennis over op vaak een directe manier, gemotiveerd en met een down-to-earth approach. De leer van de adem, meditatie en een mindful levensstijl zijn daar vaak onderdeel van. Onze lessen bieden een positief effect op je fysieke, geestelijke en emotionele gesteldheid.

Yoga – Welke les voor mij?

Je hebt vast al eens iets gelezen of gezien over yoga waardoor je interesse gewekt is, we vertellen je graag iets meer over yoga. Er zijn vrij veel vormen van yoga, dat maakt het soms lastig om een keuze te maken. Het allerbelangrijkste wat je moet weten voordat je begint met yoga is, het gaat er niet om dat je alles kunt en weet, of je lenig bent, of hoeveel ervaring je hebt.

Yoga is voor iedereen. Alle yoga vormen die we aanbieden komen vaak uit de hatha stroming. Sommige zijn rustiger en meditatiever, sommige wat meer lichamelijk en soms  zelfs zwaar maar in de basis zijn ze gelijk. Kies de lessen die je aanspreken en waardoor jij je fijn voelt. We  hopen je snel te mogen begroeten en met plezier aan onze lessen zult deelnemen.

Namasté Inge  & Team YogaAmstelveen