Massages

Ook als je geen yoga doet bij YogaAmstelveen kun je een massage boeken.

Wij bieden de volgende massage aan:mindfulness-1

Ontspanningsmassage

Laat je op tijd masseren. Door je intuïtief te laten masseren door een professionele masseur, valt er al gauw wat stress van je schouders. Massage zorgt ervoor dat alles in je lichaam beter stroomt. Na een van onze massages voel je je ontspannen, fit en beter in balans. Wie wil dit nou niet. De ontspanningsmassage is de klassieke  massage met moderne oosterse en westerse massagetechnieken. De druk is hard, medium tot zacht, dit mag je zelf aangeven.

Ayurvedische massage

Ayurveda is de eeuwenoude wijsheid uit India voor een gezond en compleet leven. Massage & yoga zijn nauw met elkaar verbonden in de Ayurveda. Heb je echt even een moment nodig voor jezelf? Heb je teveel aan je hoofd, zit je niet lekker in je vel? Kom thuis in je lichaam en gun jezelf een moment van complete ontspanning. Het is een activerende massage met een diep gevoel van ontspanning tot gevolg. Het bestrijdt stress, vermindert slaapproblemen en verlicht spierspanning. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie met kruiden & plantenextracten, die het zenuwstelsel kalmeert en de huid reinigt en verzacht. De druk is medum tot zacht.

Sportmassage:
Deze massage is geschikt voor zowel de professionele sporter en voor iedereen die last heeft van een blessure of stijfheid in het lichaam. De hele massage is zo ontworpen dat het op maat gemaakt kan worden naar jouw focuspunten en je probleemgebieden wegsmelten. Bevorderd de bloedsomloop en lymfe circulatie, moedigt een diep niveau van ontspanning aan. De druk is medium tot stevig.

 Massage prijzen:

Massage 45 minuten  € 40,-

Massage 60 minuten € 55,-

Masssage 75 minuten € 70,-

Massage 90 minuten € 80,-

Wil je meer informatie? Neem contact op met YogaAmstelveen en mail aan: reserveren.YA@gmail.com of info@yogaamstelveen.nl